Thursday, April 8, 2010

Hmm..

dah lama sangat ya bersawang blog

kadang-kadang terasa juga untuk mengemaskini,idea ada sahaja yang datang, namun tak juga dapat diluahkan di blog aku ini

lebih terharu, bila ada juga sahabat bertanya, bila nak update blog anas?

terharu bukan sebab apa, tapi terdetik kerana ada juga makhluk allah yang membaca nukilan tak seberapa dari aku ni.

aku cuba mencungkil sebab, apesal tak terasa nak update blog ni

rasanya sebab yang satu itu telah ku temu

sebermula aku tekan link untuk ke blog muslimcountrykid.blogspot.com

hmm...huduh plak blog ni..huhu

bila nk update post..alamak banyak pulak function editing yang tiada, adakah perlu aku bertukar link? atau perlu aku resign blog ni, dan buat blog baru? siapakah yang sudi untuk ajar aku hiaskan blog ni

Allah itu cantik dan sukakan kecantikan, aku juga sukakan kecantikan, namun naluri dan kekreatifanku tidak membumikan aku pada kesukaanku itu, dan aku perlukan bantuan..mungkin selepas tamat 1st pro-exam ni, boleh?

6 comments:

khadira said...

salam..
dkt dashboard blogger, ad function template designer..try la..mcm sng je kat situ

Ahmad Firdaus Fuzai said...

nta buat laman web nta terus je lah

Tariq Ziad said...

khadira - template designer tu pun takde..untuk tukar template ke tuh?

pujey - nta ajar la ana

crazerx said...

akhirnya.. update pon..


p/s: pegi je btemplate.com

byk template yg cantik..

khadira said...

x de ke?? asal saya punye ad..mmg tuk tkr template la..not bad gak ar

Tariq Ziad said...

masalah sebab kalau nak update takde tools nak edit tulisan (eg :- nak bold, nak tukar warna, nak highlight..option2 tu da hilang)

any idea?

trimas atas bantuan korang..huhu